08 jul - 15:02 Haaksbergen - aangepast om 15:02

Paardensport

Steruiters

MARKELO/HAAKSBERGEN – Afgelopen weekend zijn in Markelo de kring  kamioenschappen  kring Reggedal voor pony’s verreden. In de dressuur was de Eibergse Karlijn Olde Klieverik met haar pony Futuro (foto) v.d. Ponderosahoeve zeer succesvol.

Ze wonnen in de klasse M2 beide selectieproeven waarmee ze  het kringkampioenschap op hun naam schreven. Karlijn en Futuro zijn hiermee  afgevaardigd naar de Overijsselse kampioenschappen op 3 augustus in Heeten.

Isidorusruiters

LATTROP/HAAKSBERGEN – Afgelopen weekend werden in Lattrop de kringkampioenschappen voor pony’s verreden, meerdere leden van de Isidorusruiters hebben hier goede resultaten geboekt.

Daan Veldhuis werd met zijn pony Mandy 1e en 2e en mag zich kringkampioen noemen in de klasse C/L springen. Nieke Bloem behaalde met Mellojill een 5e prijs in de klasse DE/B springen. Zus Maud Bloem behaalde met Spindlewood in de dressuur twee maal een 1e prijs, en is dus kringkampioen klasse B/L1, Floor Spanjaard behaalde met Orville-Grevenrit twee maal een 1e prijs in de klasse DE/Z1,en werd hiermee ook gehuldigd als kringkampioen. Nieke Bloem haalde met Mellojill en 3e prijs in de klasse DE/B dressuur.

Allen zijn hierdoor afgevaardigd voor de Overijsselse kampioenschappen die 3 augustus verreden zullen worden in Heeten. Tevens is Lindsay Bals met Garmisch afgevaardigd in de klasse DE/L springen.