12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:59

Partnerschap Rabobank en Stichting Present

HAAKSBERGEN – Actief verantwoordelijkheid nemen voor de stad is voor steeds meer bedrijven belangrijk. Door bij medewerkers betrokkenheid te creëren voor de stad waarin ze werken, bouw je niet alleen aan je bedrijf, maar ook aan de samenleving.

Rabobank Enschede – Haaksbergen is daarom een partnerschap aangegaan met Stichting Present Enschede. Present wil een beweging op gang brengen waarin omzien naar elkaar steeds vanzelfsprekender wordt.

Rabobank Enschede – Haaksbergen

De Rabobank heeft als missie: ‘growing a better world together’. Dit begint heel dicht bij huis. Giljam Wartena, directeur Bedrijven, licht toe waarom het partnerschap met Stichting Present zo belangrijk is: “Stichting Present is, net zoals Rabobank, elke dag weer bezig met het creëren van een betere wereld. Mensen helpen mensen. Dat is waar Rabobank ook voor staat, samen onze wereld elke dag een beetje mooier maken.“

Present Enschede

Stichting Present Enschede organiseert hulp in groepsverband bij kwetsbare Enschedeërs. Door een woning op te knappen of een activiteit te doen bij een zorginstelling organiseert de stichting bijzondere ontmoetingen en realiseert zij veelal zelfs een nieuwe start. Jan Joosten, voorzitter: “We zijn blij dat de Rabobank als partner van Present de visie van Present ondersteunt: bouwen aan een samenleving waarin omzien naar elkaar steeds vanzelfsprekender wordt.”

Onderdeel van het partnerschap is een vrijwilligersdag voor de werknemers. De collega’s van de Rabobank zijn al een middag op stap geweest met bewoners van Bruggerbosch en De Posten.

Vandaag werd het partnerschap tussen Rabobank Enschede – Haaksbergen en Stichting Present Enschede bekrachtigd met het tekenen van de partnerovereenkomst.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met coördinator Leonie Verloop, 06-43833040 / info@presentenschede.nl / www.presentenschede.nl