19:34 Haaksbergen - aangepast om 21:12

Pas op! Landelijke oplichter actief in Haaksbergen. Ondernemers voor duizenden Euro’s opgelicht

HAAKSBERGEN – Ondernemer Maarten Nijkamp van Sauna4you.nl is er goed beroerd van, “dit heb ik nog nooit meegemaakt briest de Haaksbergenaar, al jaren verkoop ik producten aan particulieren en ondernemers en ik ga altijd van het goede in de mens uit. Dit is te gek voor woorden, even niet opletten in alle drukte en weg was m’n jacuzzi van 5000,- . Deze “klant” van ca. 50 jaar, tatoeages op de linker arm,  kwam met een grijze (vermoedelijk gestolen) bestelbus ons terrein oprijden en had een westers accent en een verhaal dat hij een pand had gehuurd aan de Spoorstraat, kwam uit Brabant en had daar ook een eigen zaak.
En i.v.m. de kinderen die in Haaksbergen en Enschede woonde wou hij dichter bij zijn familie gaan wonen.

Hij heeft een (bleek later) vals betalings- en identificatie bewijs laten zien. In alle drukte en hectiek geloofde ik hem, ik kan me nu wel voor m’n kop slaan maar het is helaas gebeurd. Hij heeft gewoon misbruik gemaakt van het moment en mijn vertrouwen”.

Ook bij Elektro Breukers in de Veldmaat heeft hij materialen meegenomen zonder te betalen, en dit moet zo snel mogelijk stoppen aldus de bestolen ondernemer.

Mochten mensen een Jacuzzi  te koop aangeboden krijgen zoals op onderstaande foto neem dan contact op met Sauna4you.nl het serienummer is opgevraagd bij de fabrikant dus een 100% match is dan zo gemaakt. Het betreft een vrij uitzonderlijk model aldus Maarten Nijkamp.