14:44 Haaksbergen - aangepast om 13:46

Pasar Malam Asia komt weer naar Enschede

Dit wil je niet missen 

ENSCHEDE – Selamat Datang oftewel van harte welkom op de gezelligste Aziatische Jaarmarkt van Nederland: de Pasar Malam Asia! Met meer dan 150(!) stands en indrukwekkende decors is het evenement nu nog imposanter, mooier en groter dan ooit tevoren. Daar wil je bij zijn van vrijdag 22 maart tot en met zondag 24 maart 2024 in Hangar 11 (Vliegveld Twenthe) Enschede!

Pasar Malam Asia is een begrip in Nederland en wordt traditiegetrouw al sinds 1978 georganiseerd in Twente. Uniek vanwege haar historie, geroemd vanwege de sfeer en bekend om de vele mooie stands en culinaire specialiteiten. Een grote Aziatische markt met ruim 150 stands, dit jaar nog meer food-stands alsook terrassen en natuurlijk live entertainment. Voor vele bezoekers een jaarlijkse traditie! Vorig jaar bezochten 13.500 mensen met veel plezier dit evenement. Dit wil je toch niet missen?

Veel voor weinig? Het lijkt echt Indonesië!
De entreeprijs is slechts € 8,50 inclusief gratis parkeren. Hiermee is Pasar Malam Asia niet alleen de best gedecoreerde Pasar Malam van Nederland, maar ook nog eens de goedkoopste! 

Proef, geniet en beleef het!
Kortom, een bezoek aan Pasar Malam Asia is een gezellig dagje uit voor iedereen. Toegangstickets kan je nu al online kopen, alsook tijdens het evenement aan de kassa’s. Tip: Door je tickets online te kopen hoef je niet in de kassa-rij te staan! Zien we je in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe Enschede? Het adres is: Vliegveldweg 345, 7524 PT Enschede. De openingstijden op vrijdag en zaterdag zijn van 13.00 tot 22.30 uur en op zondag van 12.00 tot 19.30 uur.

 Kijk voor meer informatie op: www.pasarmalamasia.nl

Foto: John van Hese.