04 nov - 11:32 Haaksbergen - aangepast om 11:32

Politie berichten week 44

Afgelopen zaterdagnacht kreeg de politie de melding dat iemand was aangehouden in een horecagelegenheid aan de Markt te Haaksbergen. Een 17 jarige jongen uit Haaksbergen had zich gelegitimeerd met het ID bewijs van iemand die wel meerderjarig was. De 17 jarige werd aangesproken door de beveiliging. Er ontstond een worsteling en de 17 jarige probeerde er vandoor te gaan. Dit mislukte en de 17 jarige werd overgedragen aan de politie. Met een horecaverbod rijker werd de 17 jarige overgedragen aan zijn ouders.

 Afgelopen zaterdag kreeg de politie de melding van een kudde loslopende schapen op de Geukerdijk. Hoogstwaarschijnlijk waren de schapen aangevallen door een loslopende hond. En daardoor zijn er een aantal schapen gewond geraakt en of dood gegaan. En is de rest van kudde op de loop gegaan en uitgebroken. Door de hondenbrigade van de politie werd een nader onderzoek ingesteld. En is men in gesprek gegaan met de vermoedelijke eigenaar van de hond. Deze is bereid om de schade te vergoeden via zijn verzekeringsmaatschappij.

Afgelopen donderdag werd de politie gestuurd naar de kruising Zoomweg/Buurserstraat. Bleek dat een 70 jarige vrouw uit Haaksbergen stilstond met haar fiets voor de haaientanden op genoemde kruising. Toen zij stilstond verloor ze haar balans en kwam ze terecht op haar heup. Mevrouw liep hierdoor letsel op en werd overgebracht naar het MST te Enschede.

 

Erik Teesink
Wijkagent Haaksbergen (Buurse, De Veldmaat, Stepelo)
Politie  | Oost-Nederland| Twente | Haaksbergen, Brink 1