12:57 Haaksbergen - aangepast om 12:57

Politieberichten Haaksbergen week 1/2

VRIJDAG 7 januari 2022
Zag de politie tijdens de surveillance dat er in een bosperceel aan de Veenrietweg een zendmast stond. Naast de zendmast stond een container met aggregaat. Melding werd er gedaan bij het agentschap Telecom.

ZATERDAG 8 januari 2022
Had een 36 jarige man uit Genderingen nachtdienst gehad. Hij wist dat het glad was, omdat hij bij zijn bedrijf had laten strooien. Komende van Hengevelde naderde hij op de Goorsestraat de bocht met de twee lantarenpalen op de kruising. De 36 jarige kwam in de slip, corrigeerde twee keer terug en de derde keer verloor hij de macht over zijn voertuig. De 36 jarige reed de voor hem rechterberm over, de parallelweg over en reed over de sloot tegen twee bomen die bij nr 265 in de tuin stonden. De auto kwam in de sloot tot stilstand. De 36 jarige werd gecontroleerd door personeel van een ambulance. Die schreven hem een paar paracetamolletjes voor in verband met vermoedelijk gekneusde ribben. De bewoner nr 265 gaf aan geen schade te hebben. De auto werd geborgen door een bergingsbedrijf. 

ZONDAG 9 januari 2022
Werd aan de Tijm een 19 jarige jongen aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. De 19 jarige was onder invloed van alcohol, stond te schreeuwen op straat en liep te zwaaien met een luchtdrukpistool. De 19 jarige werd ingesloten in het arrestantencentrum te Borne. 

Vond er een huiselijke twist aan de Spoorstraat. Een 24 jarige man uit Delden wilde zijn ex-vriendin spreken. Toen er op aanbellen niet werd gereageerd, is hij het dak opgeklommen. En begon daar met stukjes kurk tegen het slaapkamerraam te gooien om zijn ex wakker te krijgen. Deze was hier niet van gediend en wilde dat de 24 jarige zou vertrekken. Dit wilde hij niet, waarop de politie werd gebeld. Na een gesprek met de politie, met de mededeling dat hij bij een volgende keer zou worden aangehouden, vertrok de 24 jarige alsnog naar Delden.  

MAANDAG 10 januari 2022
Op de Beckummerweg ter hoogte van de uitrit van de Nachtegaal vond een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Beide auto’s moesten worden afgevoerd. Botsen is blazen. Beide bestuurders hadden geen alcoholgedronken.

Via internet werd er aangifte gedaan van diefstal op de Markt van een  damesfiets TREK District +6 gedaan.

WOENSDAG 12 januari 2022
In de Ververstraat werd een assistentie verleend aan het personeel van de ambulance. Een zoon van 22 jaar was onwel geworden. Mogelijk dat de jongeman zich verslikt had. Na onderzoek door de Ambu bleef de jongeman thuis. 

Er werd aangifte gedaan door de eigenaar van een bedrijfsgebouw aan de Textielstraat. In de pui zaten meerdere gaten en een raam was vernield. Men dacht dat er was geschoten maar mogelijk is er zwaar illegaal vuurwerk voor het pand afgeschoten tussen dinsdag 11 en woensdag 12 januari. . Van het bedrijvenpark worden de camerabeelden opgevraagd. 

DONDERDAG 13 JANUARI 2022
Bij het Assinklyceum aan de Bouwmeester werd tussen 08.30 en 16.00 uur een fiets gestolen. Videobeelden van de school worden nog uitgekeken. 

 

Bron: Politie Haaksbergen