11:23 Haaksbergen - aangepast om 11:23

Politieberichten Haaksbergen week 12/13

DINSDAG 23 MAART 2021
Kreeg de politie de melding over een dood ree midden op de Goorseweg net voorbij het viaduct bij de vuilverbranding. Door een jachtopzichter werd het dode dier opgehaald.

WOENSDAG 24 MAART 2021
Vond er een aanrijding plaats aan de Jhr. Von Heijdenstraat, waarbij beide partijen het niet eens konden worden over de oorzaak. Door de politie werd bemiddeld en met tegenzin vulde men een Europees Schadeformulier in.

Vond er een veenbrand plaats aan de Niekerkerweg. Aldaar bleek dat  de brandweer de brand al onder controle had, ging om een stuk veen van ongeveer van 25 bij 30 meter.

DONDERDAG 25 MAART 2021
Vond er een inbraak plaats bij een telefoonwinkel aan de Spoorstraat. Een getuige zag twee mannen weglopen met mutsen op hun hoofd. Door de politie wordt een nader onderzoek ingesteld.

VRIJDAG 26 MAART 2021
Was iemand onwel aan de Mozartstraat en deze werd met een ambulance naar het MST vervoerd.

ZATERDAG 27 MAART 2021
Kreeg de politie de melding dat er mogelijk een inbreker op de uitkijk zou staan aan de Broekheurnerweg.
Bleek dat deze persoon toch een bekende was van de meldster.

ZONDAG 28 MAART 2021
Werd er aangifte gedaan van poging tot inbraak in een kelderbox aan de Molenstraat. Een  cilinderslot werd verbroken.

MAANDAG 29 MAART 2021
Werd er door een 69 jarige vrouw uit Haaksbergen melding gedaan van schade aan haar auto.
Deze auto van het merk: Fiat, type Panda stond geparkeerd bij de Albert Heijn gevestigd aan de Spoorstraat en had bij terugkomst schade aan het portier. De dader is onbekend gebleven en door de politie werden camerabeelden van de Albert Heijn gevorderd voor nader onderzoek. .

Vergat een medewerker aan de Spinnerstraat de heftruck op de handrem te zetten, waardoor een lepel van de heftruck een dieseltank van een vrachtauto doorboorde. Een hoeveelheid diesel liep het riool in en de overige diesel werd snel opgevangen in bakken.

Erik Teestink
Wijkagent Politie Haaksbergen