16:45 Haaksbergen - aangepast om 16:45

Politieberichten Haaksbergen week 13/14

DINSDAG 30 MAART 2021
Tijdens een verkeerscontrole aan de Hengelosestraat bleek dat de bromfiets van een 23 jarige man uit Haaksbergen veel te hard liep en kwam tot een snelheid van 85 km/u. Een bekeuring werd uitgeschreven voor de snelheid en tevens moet de bromfiets herkeurd worden bij het Rijksdienst voor Wegverkeer.

Vond er een gaslek plaats aan de Spoorstraat. Door Enexis werd het gaslek gevonden en gedicht.

WOENSDAG 31 MAART 2021
Werd een 34 jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats op de Eibergsestraat voor de vierde keer bekeurd voor het rijden op zijn bromfiets zonder dat hij in het bezit is van een geldig rijbewijs. Ook bleek de bromfiets opgevoerd te zijn en reed deze 60 km/u. Een bekeuring werd uitgeschreven en de bromfiets in beslag genomen.

DONDERDAG 1 APRIL 2021
Viel aan de Ambachtstraat een 68 jarige man van de ladder met onbekend gebleven letsel werd hij naar het MST vervoerd.

Kreeg de politie meldingen van vernielingen aan de Steenbroak’s Es, dat gelegen is tussen de Noordsingel en de Kolenbranderweg.  Een hekwerk, het pontje en een volgelwand zouden vernield zijn door de jeugd.
De politie gaat samen met buurtbewoners meer toezicht daar houden.

Moest de politie assistentie verlenen aan toezichthouders van de gemeente. Deze stonden bij een agressief persoon aan de Hengelosestraat, die weigerde een mondkapje te dragen in een tankstation. Bleek te gaan om een 21 jarige man uit Haaksbergen. Deze kreeg twee bekeuringen voor het niet dragen van een mondkapje en het niet kunnen tonen van een geldig indentiteitsbewijs.

VRIJDAG 2 APRIL 2021
Kreeg de politie meldingen over overlast van de jeugd na schooltijd aan de Adriaen Brouwerstraat. De komende tijd zal de politie daar extra toezicht houden.

ZATERDAG 3 APRIL 2021
Werd er aangifte gedaan van diefstal van een fietsaccu aan de Merelstraat.

Werd er melding gedaan dat iemand dronken in een bushokje zou zitten aan de Hengelosestraat. Aldaar trof de politie een 27 jarige bekende van hun aan uit Haaksbergen, die een bekeuring kreeg voor openbare dronkenschap.

Werden meerdere personen in Haaksbergen bekeurd voor het overtreden van de avondklok.

ZONDAG 4 APRIL 2021
Werden meerdere personen in Haaksbergen bekeurd voor het overtreden van de avondklok.

MAANDAG 5 APRIL 2021
Door hagel en sneeuwval verloor een 19 bestuurder uit Goor op de Goorsestraat de macht over het stuur van zijn auto, die vervolgens in een weiland terecht kwam. De 19 jarige liep geen letsel op en zijn auto werd geborgen door een bergingsbedrijf.

Erik Teesink
Wijkagent Politie Haaksbergen