16:27 Haaksbergen - aangepast om 16:27

Politieberichten Haaksbergen week 24/25

DINSDAG 8 JUNI 2021
Vond er een aanrijding plaats tussen een voetganger en een fietser op de Vincentstraat.  De 61 jarige fietser werd ter controle overgebracht naar het MST te Enschede.

Werd het rijbewijs van een 37 jarige man uit Lichtenvoorde ingevorderd, nadat hij met 158 km/u over de N18 reed.

WOENSDAG 9 JUNI 2021
Werd een 63 jarige man na het fietsen onwel aan de Huurnerhof. Met de ambulance is hij overgebracht naar het MST te Enschede.

DONDERDAG 10 JUNI 2021
Raakte een brandweervoertuig, onderweg na een schoorsteenbrand, een geparkeerd staande auto aan de Jan Steenstraat.

Ging een 62 jarige man uit Enschede in een invalidenwagen en zwaar onder invloed van alcohol bij onbekenden op het terras zitten aan de Broekheurnerweg. Van de politie kreeg hij een bon voor openbare dronkenschap. De 62 jarige was te dronken om zelfstandig weer thuis te komen, waarop de politie hem maar naar huis heeft gebracht.

VRIJDAG 11 JUNI 2021
Reed een 83 jarige man uit Zutphen op de Alsteedseweg met zijn auto tegen een paal aan. De 83 jarige gaf aan een black-out te hebben gehad. Door de politie werd zijn rijbewijs ingevorderd voor een rijgeschiktheidstoets door het CBR.

ZATERDAG 12 JUNI 2021
Werd er aangifte gedaan van cybercrime. Een 63 jarige vrouw uit Haaksbergen werd gebeld, zogenaamd door de afdeling fraudebestrijding van de Rabobank,. Er werd haar medegedeeld, dat haar bankrekening was gehackt, omdat zij een Huawei telefoon had. En zij snel geld moest overmaken naar een deposito rekening. Een bedrag van bijna 2000 euro werd vervolgens overgemaakt.

Reed een 22 jarige bestuurder uit Hengelo met zijn bromfiets over de Bouwstraat. Daarbij reed hij zonder verlichting, geen verzekering en met teveel alcohol op. Aan de politiepost te Haaksbergen blies hij 715 ug/l, waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Werd een 37 jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor winkeldiefstal in de Aldi te Haaksbergen. De 37 jarige werd ingesloten in het arrestantencentrum te Borne.

ZONDAG 13 JUNI 2021
Zou er een feestje met geluidsoverlast gaande zijn aan de Lijsterbes. Bij de komst van de politie was het feestje afgelopen en was men al aan het opruimen. Men beloofde om het rustiger aan te doen.

MAANDAG 14 JUNI 2021
Kreeg de politie de melding dat er mogelijk ingebroken zou zijn bij het gesloten tankstation aan de Enschedesestraat. Bleek dat een ruitje van een roldeur vernield was. De politie heeft het vermoeden dat er sprake was van baldadigheid en niet van een inbraak. Dit gezien de schade en het feit dat er niets was weggenomen.