13:37 Haaksbergen - aangepast om 13:37

Politieberichten week 05

Afgelopen donderdag betrapte een jachtopzichter in het natuurgebied Het Lankheet een 37 jarige motorcrosser uit Haaksbergen. Deze reed daar, wat niet toegestaan is, zonder kentekenplaat had geen geldig motorrijbewijs en zonder een verzekering. Een proces-verbaal werd opgemaakt

Afgelopen vrijdag kreeg de politie de melding dat men iemand betrapt had, die een autospiegel had omgeklapt. Bleek dat een bewoner van de Valeriaan al een tijd last te hebben van vernielde of omgeklapte autospiegels. Hierop heeft hij een camera geplaatst, waarop te zien was dat iemand een autospiegel omklapte. Bleek gedaan te zijn door een 65 jarige man uit Haaksbergen, die deed dat omdat hij vond dat de auto niet juist geparkeerd stond. De 65 jarige heeft aan de politie beloofd zijn excuus aan te bieden en in gesprek te gaan. Mocht hij dit niet doen, dan krijgt hij alsnog een bekeuring voor baldadigheid.

Afgelopen vrijdag bleek na controle, dat een 33 jarige man uit Haaksbergen zonder geldig rijbewijs reed op de Broekheurnerweg. Hiervoor kreeg hij een proces-verbaal.

In de nachtelijke uren van zaterdag op zondag zag de politie, dat de bestuurder van een auto al slingerend over de Hengelosestraat reed. De 51 jarige bestuurder uit Bentelo bleek teveel alcohol genuttigd te hebben. En blies aan het politiebureau 730 ug/l waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.