10 feb - 13:11 Haaksbergen - aangepast om 13:11

Politieberichten week 06

Afgelopen donderdag werd een 33 jarige man uit Haaksbergen aangehouden voor het kraken van een woning aan ’t Kempke.
De 33 jarige werd ingesloten in het arrestantencentrum te Borne. In opdracht van de officier van de justitie werd de 33 jarige in de loop van de dag heengezonden zonder strafoplegging. Maar dan wel met de voorwaarde dat hij zich de komende tijd niet opnieuw schuldig maakt aan een strafbaar feit, want dan zal hij alsnog vervolgd worden voor het kraken.

Afgelopen vrijdag werd er illegaal zwart zand gedumpt aan de Kalkovenweg. De politie zal een nader onderzoek instellen naar de dader.

 Afgelopen vrijdag kreeg de politie de melding dat aan de Meijersgaardenweg een man aan het schreeuwen was en koprollen maakte voor zijn auto.  Even later reed de 45 jarige man uit Enschede weg in zijn auto. Op de Stendermolenweg werd hij aangetroffen door de politie. De man bleek zwaar onder invloed van drugs te zijn. In het arrestantencentrum te Borne weigerde hij medewerking te verlenen aan een bloedproef. Zijn rijbewijs werd hierop ingevorderd. Tevens kreeg hij drie bekeuringen, dit i.v.m. het rijden met een verlopen rijbewijs, geen identiteitskaart bij zich hebben en het negeren van een gesloten verklaring.

Afgelopen zondag in de nachtelijke uren controleerde de politie op de Goorsestraat een 34 jarige man uit Haakbergen. De man  bleek als bestuurder van een auto onder invloed van cocaïne te zijn. Een proces-verbaal zal worden opgemaakt.

 Afgelopen zondag bleek dat er was ingebroken bij het Kulturhus te Haaksbergen. Computers werden weggenomen.