11:32 Haaksbergen - aangepast om 11:32

Politieberichten week 09

Op donderdag 27 februari deed een 25 jarige man uit Haaksbergen melding van afpersing. Er werd gedreigd een seksfilmpje van hem openbaar te maken, indien hij geen 500 euro overmaakte naar een rekening op de Filipijnen. De politie heeft hem het advies gegeven om geen geld over te maken en de afzender te blokkeren.

Op donderdag 27 februari vond er een verkeerscontrole plaats aan de Hengelosestraat te Haaksbergen. Daarbij werden een 47 jarige man uit Enschede en een 36 jarige man uit Holten betrapt voor het rijden onder invloed van drugs. Een bloedproef werd afgenomen en een proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Op donderdag 27 februari werd een inbreker overlopen aan de Kemperstraat. Signalement van de inbreker; kleine man, rond de 1.60 m, blank, zwart kort baardje, donkere kleding en een gebreide donkere muts.

Op vrijdag 28 februari werd op de Eibergsestraat een 30 jarige bestuurder uit Varsseveld betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. De 30 jarige blies aan het politiebureau 245 ug/l en kreeg van justitie een geldboete van 309 euro.

Op zaterdag 29 februari deed een 84 jarige man uit Haaksbergen melding van het feit dat zijn portemonnee gerold zou zijn in een supermarkt in Buurse. Een aangifte werd opgenomen en camerabeelden zullen bekeken worden.