26 nov - 10:30 Haaksbergen - aangepast om 10:30

Politieberichten week 47

Afgelopen maandag vond er op de Kruislandstraat een aanrijding plaats tussen een automobilist en een 12 jarige fietser. Bij het keren op de weg verleende de automobilist geen voorrang waardoor de fietser ten val kwam.

Afgelopen maandag vond er een conflict plaats tussen twee hondenbezitters op het voetpad van de Herman van der Haarstraat. Daarbij werd er over en weer geslagen. Na een bemiddelend gesprek aan de politiepost zag men af van het doen van aangifte.

Afgelopen zondag werd op de Rietmolenweg een 22 jarige man uit Haaksbergen aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs.

Afgelopen zaterdag op de kruising Scholtenhagenweg/Aaftinksweg/Lankheterweg vond er een aanrijding plaats. Een wielrenner wilde rechtdoor en een automobilist wilde linksaf slaan. Hierbij liet de automobilist de wielrenner niet voorgaan. Ambulance heeft de wielrenner nagekeken. Het letsel viel reuze mee. De automobilist heeft de wielrenner naar huis gebracht en daar hebben ze samen een Europees Schadeformulier ingevuld.

Afgelopen vrijdag vond er een conflict plaats in een woning aan de Lansinkstraat. De 21 jarige bewoner sprong daarbij vanaf het balkon op de eerste verdieping naar beneden. Tijdens het doen van aangifte bleek dat de 21 jarige nog meerdere boetes van bijna 2000 euro had openstaan. Een gedeelte kon hij betalen, waardoor hij niet een gevangenisstraf van 15 dagen moest uitzitten. Een ander gedeelte kon niet betaald worden, waarna zijn auto buitengebruik werd gesteld door de politie.

Afgelopen donderdag werd er een fiets gestolen aan de Bouwmeester.