03 dec - 08:30 Haaksbergen - aangepast om 08:30

Politieberichten week 48

Afgelopen zondag probeerde men fietsen te stelen aan De Boerenmaat. De dader werd daarbij overlopen en zette het op een rennen. Leeftijd rond 20 jaar, ongeveer 1.75 cm groot. Hij droeg een blauwe gedateerde jas en hij rende rechtsaf in de richting van de Ds. van Kriekenstraat.

Afgelopen zaterdag vond er een aanrijding plaats op de Veldmaterstraat. Een 91 jarige bestuurster uit Boekelo had daarbij de gele paal met verkeersbord van een middengeleider omver gereden en kwam tot stilstand tegen de bloembak.
Hierop heeft zij haar auto in de achteruit gezet en is zonder op te letten achteruit gereden. Een getuige reed achter haar en kon nog net op tijd met zijn eigen auto achteruit rijden. En zo een aanrijding voorkomen. De 91 jarige reed vervolgens rechts langs de middengeleider en reed vervolgens nog een geparkeerde auto aan. Op last van de politie zal de 91 jarige een rijgeschiktheidstest moeten ondergaan bij het CBR.

Afgelopen donderdag vond er een doorrijding plaats aan de Dr Prinsstraat.

Afgelopen donderdag werd er een fiets gestolen aan de Zeedijk

Afgelopen woensdag werd op de Goorsestraat een 67 jarige man uit Borne aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol en rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. De 67 jarige kreeg een dagvaarding mee om zich in januari 2020 te verantwoorden bij de politierechter.

Erik Teesink
Wijkagent Haaksbergen (Buurse, De Veldmaat, Stepelo)
Politie  | Oost-Nederland| Twente | Haaksbergen