11 mrt - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:17

Pot tweewielers testdag

HAAKSBERGEN – Pot tweewielers testdag driewieler, lage-instapfiets, loopfiets enz. Daarmee wordt de aandacht gelegd op personen die niet goed (meer) uit de voeten kunnen met een gewone fiets of E-bike.

Uiteraard kunt u deze dag ook normale en elektrische fietsen testen. Een driewieler of scootmobiel kan in zo’n situatie een goede oplossing bieden. Pot tweewielers biedt zogezegd veel meer dan alleen fietsen en elektrische fietsen en dat wordt door steeds meer consumenten in de wijde omtrek ontdekt.

Pot tweewieler is specialist in driewielfietsen, loopfietsen en scootmobielen. Iets wat je niet meteen verwacht in een rijwielzaak. “En toch is het een hele logische combinatie” verzekert René Pot van de gelijknamige rijwielzaak aan de Blankenburg 9 in Haaksbergen. Reparatie en onderhoud doen wij in onze eigen professionele werkplaats. Bovendien hebben we rechtstreekse lijnen met de fabrikant van zowel driewielerfietsen als scootmobielen.

Driewielfietsen zijn er in vele soorten wij hebben vele modellen driewielers demonstatieklaar staan.

Ook een loopfiets kan oplossingen brengen als het lopen wat moeilijker gaat, hierdoor wordt u lichaam veel minder belast en kunt u weer een grotere afstand lopend afleggen. Wij verkopen uitsluitend 4 wiel scootmobielen. “Deze rijden veel rustiger en stabieler en dat is weer goed voor de veiligheid in het verkeer en voelt erg vertrouwd aan” Tevens hebben wij ook gebruikte scootmobielen.

Daarnaast biedt Pot tweewielers in het kader van langer blijven fietsen ook lage instap en driewielfietsen, meerdere modellen staan te pronken in de showroom. Ook bestaande fietsen kunnen wij aanpassen voor mensen met knie of heup problemen.

Pot tweewielers biedt oplossingen om mobiliteit te bieden als verplaatsen op een gewone fiets lastiger wordt of men zich niet meer veilig voelt in het verkeer. Het is zonde om dan maar thuis te blijven zitten, terwijl er fantastische oplossingen zijn voor deze mensen.

Bezoekers mogen uiteraard alles uit proberen waarna ze opzoek zijn en we voorzien iedereen graag van een passend advies voor hernieuwd fietsplezier de komende jaren. Pot tweewielers is gevestigd aan de Blankenburg 9 in Haaksbergen.