12:38 Enschede - aangepast om 12:38

Praktijk Tournesol organiseert cursus bewustwording en lezingen

Cursus Bewustwording

Henk en Lizan Zonneveld gaan binnenkort weer starten met cursussen en lezingen. Henk: het mag en kan weer op een veilige en verantwoorde manier, we nodigen je graag uit voor de Cursus Bewustwording. Bieden je een korte toegankelijke weg naar meer bewustwording van wie je in wezen bent en geven een andere kijk op de werkelijkheid.

De kwantumtheorie, non-dualiteit en oosterse spiritualiteit mogen onbereikbaar lijken, maar niets is minder waar. Inzichten ervaren en delen zonder een zware studie te volgen, is mogelijk.
Je leert anders naar het leven te kijken. Je gaat ontdekken dat je de waarnemer bent in plaats van je persoonlijkheid of je lichaam. Dat de werkelijkheid afhankelijk is van jou als waarnemer en niet los van jou bestaat. En je gaat ervaren dat je jouw eigen werkelijkheid kan scheppen. Waarna de meeste problemen tijdelijke weerstanden blijken en antwoorden op dagelijkse vragen meer voor de hand liggen. Doe je mee? Schrijf je nu in via:
https://www.tournesolenschede.nl/Bewustwording/   (vol=vol).

Lezingen: Laat voeding aan jouw gezondheid werken
Weten wat je eet, kan een wereld van verschil maken: tussen ziek en gezond, vermoeid en energiek, niet of wel lekker in je vel. Het is nooit te laat. Wij zijn op ontdekkingstocht gegaan en delen graag onze kennis met jou. Veel voeding blijkt namelijk niet zo gezond te zijn en is eerder zo gemaakt om geld aan te verdienen, dan dat het onze gezondheid bevordert. Kom je naar onze 3 lezingen en laat je voeding voor jou een verschil maken? Gezellig & informatief. Je bent van harte welkom! Schrijf je nu in via: https://www.tournesolenschede.nl/Bewust-eten-voeding-als-medicijn/ (vol=vol)


Henk en Lizan Zonneveld
praktijk@tournesolenschede.nl
06-17105910 of 06-40749366