10:32 Haaksbergen - aangepast om 10:32

RABO HAAKSBERGS GOLFKAMPIOENSCHAP 2021 IN TEKEN VAN DUURZAAMHEID

HAAKSBERGEN – Op zondag 3 oktober 2021 is onder herfstachtige weersomstandigheden op de golfbaan van Het Rijk van Sybrook de 10e editie van het Rabo Haaksbergs Golfkampioenschap gespeeld. Er werd tijdens deze editie ruime aandacht besteed aan het thema “Duurzaamheid”.

Diverse sponsoren verwerkten dit actuele onderwerp in hun bijdrage. Dankzij de ondersteuning van vele sponsoren konden de organisatoren ruim 70 golfers verwelkomen voor deelname aan het Kampioenschap. Na een strijd over 18 holes werden de winnaars in het fraaie clubhuis van de golfbaan gehuldigd. De wethouder van Haaksbergen, de heer Louis Koopman, portefeuillehouder van Financiën, Economie en Duurzaamheid, was hierbij namens de gemeente Haaksbergen aanwezig. Hij maakte van de gelegenheid gebruik, de betrokkenheid van de gemeente bij het Kampioenschap te onderstrepen en stipte daarbij ook het thema “Duurzaamheid” aan.

Aansluitend reikte hij de wedstrijdprijzen uit. De nieuwe Haaksbergse golfkampioen, Arjenne Langezaal uit Haaksbergen, eindigde in categorie 1 op de eerste plaats met 34 punten. Door een substantiële bijdrage van TKH kon de organisatie alle deelnemers als afscheidscadeau een duurzame drinkfles aanbieden om het gebruik van plastic flesjes bij toekomstige golfrondes zoveel mogelijk te beperken. Ondanks het slechte weer was het Rabo Haaksbergs Golfkampioenschap 2021 door het enthousiasme van de deelnemers en door de bijdragen van de vele sponsoren, wederom zeer geslaagd!

Foto: Van links naar rechts L Koopman wethouder Haaksbergen, M Zaat Rabobank, PG Engelbregt organisatie en mevrouw A Langezaal kampioen 2021