12:00 Haaksbergen - aangepast om 20:33

Reünie voor (oud-)medewerkers het Wiedenbroek

HAAKSBERGEN – Het is op 21 oktober 2020 exact veertig jaar geleden dat Verpleeghuis het Wiedenbroek in Haaksbergen in gebruik werd genomen en het oude Sint Antonius de deuren sloot. Een goede reden om een reünie te organiseren voor (oud-)medewerkers, vinden vier (oud-)collega’s.

Vanwege de corona pandemie was de organisatie helaas genoodzaakt de reeds geplande reünie uit te stellen. Nu de corona maatregelen zijn versoepeld, met name het afschaffen van de anderhalf-meter-maatregel, is er besloten een nieuwe datum te prikken en de reünie door te laten gaan. Deze staat nu gepland op vrijdag 22 oktober 2021 vanaf 19.30 tot 23.59 uur in Partycentrum het Hagen in Haaksbergen. Hierbij zal rekening worden gehouden met de richtlijnen van het RIVM. De organisatie is in handen van Irma Horck, Rita Kiezenbrink, Jan Damhuis en Jan ter Avest.

Begrip in regio

Verpleeghuis het Wiedenbroek was al die jaren een begrip in de regio en een werkgever voor velen uit Haaksbergen en omgeving, die vaak dierbare herinneringen koesteren aan deze “goeie ouwe tijd”. Op moment van schrijven hebben zich circa 240 personen aangemeld voor de reünie. Toch heeft de organisatie de indruk dat er nog meer belangstellenden zijn. Het is niet te doen om alle (oud-)medewerkers persoonlijk uit te nodigen, vandaar dat de organisatie iedereen vraagt het nieuws te verspreiden onder andere (oud-) collega’s, zodat een zo groot mogelijke groep bereikt wordt. Zegt het voort, bel, app en mail het rond en deel de Facebookpagina (Reünie Het Wiedenbroek). De initiatiefnemers hopen dat het weer een ouderwets gezellig ‘Wiedenbroekfeest’ wordt.

Vanwege de relatief korte tijd worden belangstellenden verzocht om zich zo snel mogelijk aan te melden. Heb je in de periode vanaf oktober 1980 tot nu in Verpleeghuis het Wiedenbroek gewerkt en lijkt het je leuk om oud-collega’s weer te zien en te spreken, geef je dan op. Stuur hiervoor een mailtje met je naam (of meerdere namen) naar reunie.wiedenbroek@gmail.com. Je wordt dan genoteerd en op de hoogte gehouden van het verloop van de organisatie. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, zullen de kosten laag zijn; het exacte bedrag is nu echter nog niet bekend.

Reünie het Wiedenbroek voor werknemers een oud-werknemers (vanaf oktober 1980):  vrijdag 22 oktober 2021 in Partycentrum het Hagen in Haaksbergen. Van vanaf 19.30 tot 23.59 uur.