18 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:10

Robert Oonk 25 jaar bij Langezaal

HAAKSBERGEN – Donderdag 12 mei 2022 werd bij de Langezaal Groep in Haaksbergen stil gestaan bij het heugelijk feit, dat collega Robert Oonk 25 jaar in dienst was.

Robert is in mei 1997 begonnen als assistent planner/administratief medewerker. In de afgelopen 25 jaar is Robert in verschillende functies werkzaam geweest. De afgelopen 15 jaar is Robert de coördinator van de rolcontainerdienst. Menig bedrijf met een rolcontainer van de Langezaal Groep heeft Robert wellicht al eens aan de telefoon gehad voor advies, of vragen over het ledigen van de rolcontainers.

Robert is samen met zijn partner Sandra ’s ochtends tijdens het koffiedrinken toegesproken door directielid André Temmink, in het bijzijn van de naaste collega’s. Robert werd bedankt voor zijn flexibele inzet en het oplossingsgericht werken in de afgelopen 25 jaar. Verder hopen ze bij de Langezaal Groep dat ze nog vele jaren zullen samenwerken.

Robert ontving felicitaties en kreeg een envelop overhandigd. Voor Sandra was er een prachtige bos bloemen.  Ook ontving Robert van de personeelsvereniging een mooie attentie.