13:00 Haaksbergen - aangepast om 21:15

Schitteren op catwalk met najaarscollectie

HAAKSBERGEN –  Volgende week zaterdag 26 september bruist het weer in de Blankenburgerstraat. Het jaarlijkse modespektakel staat in het teken van het Najaar. Zo ook bij Heppinez in de Molenstraat. 

De deelnemende ondernemers hebben er nu al zin in. ,,Showen maar die nieuwe collectie”, roept Jolande Bellers van Heppinez Mode aan de Molenstraat enthousiast. Zij toont met Heppinez haar nieuwste Najaarscollectie aan iedereen die het maar wil zien. ,,En daarvoor rollen we de loper voor onze deur volgende week uit”, zegt Jolande. Langs haar winkel wordt er om 14.00 uur en 16.00 uur een modeshow gelopen. Deze tijden sluiten mooi aan bij het Blankenburgstraat Spektakel. Daar staan de verschillende modeshows gepland om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.

Ondertussen kunnen bezoekers bij Heppinez genieten van een wijntje en hapje. Elke bezoeker maakt kans op een  winactie. Komt u naar de winkel dan kun je een bon invullen en maak je kans op een mooi Zizo set/Maicazz. De shows beginnen om 14.00 en 16.00 uur.

 Zo zal de loop er volgende week lekker inzitten in het centrum met tegelijkertijd het Blankenburgerstraat Spektakel. De straat wordt omgebouwd tot catwalk en er zullen 3 show worden gelopen. Alles natuurlijk volgens de coronarichtlijnen.

De modeshow wordt op spectaculaire wijze geopend en vervolgens zullen Hesselink Mode, Nouveauté damesmode, Mirs Fashion, Koenderink Horse en Fashion en Blush Mode hun najaarstrends presenteren. Ook IJssalon Paul Wilderink en The Phone House Haaksbergen zijn op deze dag van de partij.

En voor wie er geen genoeg van krijgt: de volgende dag is het koopzondag (27 september van 12.00 – 17.00 uur). Haaksbergen wacht een sfeervol Najaarsweekend met ook nog eens de opening van Blokker/ Top1Toys en uiteraard gezellige terrasjes en gastvrije ondernemers die u met open armen ontvangen. Hoe ging-ie ook weer? Hallo Najaar, dag zomer!

Foto: Jolanda Bellers van Hepppinez Mode