12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:58

Shoppeninhaaksbergen.nl in de lucht

HAAKSBERGEN – Shoppen doe je lokaal in Haaksbergen natuurlijk. Vanaf nu is het mogelijk dat óók online te doen in de webshop shoppeninhaaksbergen.nl. 

Als inwoner van Haaksbergen heb je de mogelijkheid om, naast het fysiek winkelen bij je favoriete winkel, vanaf nu ook gemakkelijk te winkelen vanuit je eigen huiskamer via de webshop www.shoppeninhaaksbergen.nl. Haaksbergen Natuurlijk brengt als het ware de ondernemer bij je thuis. Of je nu op zoek bent naar leuke kleding van Funniekids of Nouveauté, een origineel cadeau van bijvoorbeeld Stokerij de Twentse Ketels, Clair Excentriek of Blokker. Maar ook iets voor de dagelijkse boodschappen van bijvoorbeeld Bakker Bart of Slagerij Broekhuis, je vindt het op shoppeninhaaksbergen.nl.

Ook je favoriete restaurant vind je in de shop. Je hebt maar liefst keuze uit 24 om lekker thuis uit eten te gaan. Bestel je voor 13.00 uur dan komt Noordendorp je bestellingen dezelfde dag nog tussen 17.00 – 21.00 uur bij je thuisbezorgen. Naast het gemak dat het jou biedt om online te shoppen steun je natuurlijk ook de lokale ondernemer in deze, voor hun lastige tijden. Op die manier helpen we elkaar.

Aanmelden  ondernemers

Inmiddels hebben 20 ondernemers zich aangemeld en hun producten of diensten toegevoegd. Wil je als ondernemer, zzp’er of vereniging ook zichtbaar zijn op dit online platform, stuur een mail naar info@haaksbergennatuurlijk.nl en er wordt contact met je opgenomen. Haaksbergen Promotie/VVV, de Haaksbergse Ondernemers Vereniging (HOV), de gemeente Haaksbergen hebben gezamenlijk met behulp van een subsidie van de Provincie Overijssel een online platform ontwikkeld voor alle ondernemers in Haaksbergen.

Maar niet alleen voor winkeliers maar ook voor restaurants met bijvoorbeeld een dinerbon, een zzp’er die een dienst aanbiedt of een vereniging die graag iets wil verkopen. Vanuit deze gedachte is ook de naam shoppeninhaaksbergen ontstaan. Het is breder dan alleen winkelen en ook na de corona tijd wil de initiatiefnemer deze webshop een plek geven. ,,Met online en/of fysiek shoppen in Haaksbergen ontwikkelen we Haaksbergen tot een bruisend dorp met voor ieder wat wils.

Shoppen in Haaksbergen is, naast de (toeristen) website van Haaksbergen Natuurlijk, een belangrijk instrument om ook mensen van buiten Haaksbergen te verleiden Haaksbergen te bezoeken of een online aankoop te doen.”