12:21 Haaksbergen - aangepast om 10:22

Spectaculaire kerstshow Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen

Met topstylist Frits Hoogers

HAARLO – Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen is super blij dat ze nu weer haar bekende kerstshow kan aankondigen. De Deventer topdesigner Frits Hoogers (Florafrits) is gestrikt voor een b(l)oeiende demonstratie rond het thema ‘kerstfeest’. Een wervelende show vol trends, technieken en informatie. Noteer gauw in uw agenda: donderdag 25 november bij zaal Prinsen in Haarlo.

Frits Hoogers behoort tot de top van de Nederlandse bloemstylisten. Met oog voor esthetiek, spontane creativiteit en perfectionisme weet hij op elke locatie de juiste sfeer, stijl en harmonie te creëren. Zijn kracht zit ‘m in de bundeling van zijn talenten als stylist en bloemist, gecombineerd met een grote betrokkenheid.

Inspirerend én leerzaam
Tijdens de show maakt Frits verschillende kerstarrangementen, waarbij hij de meeste exclusieve bloemen en materialen verwerkt. Inspiratie en schoonheid staan centraal. Maar dat is niet alles, want het wordt ook een leerzame avond. Frits legt uit en laat zien hoe je een stuk stap voor stap opbouwt. Met aandacht voor de juiste technieken en materialen. Er is ruimte voor interactie met het publiek. En voor humor! Ook neemt Frits zijn ‘marktkraampje’ mee met allerlei trendy hebbedingetjes die hij eerder die avond heeft toegepast.

Verloting kerstcreaties
Uw toegangsbewijs is meteen uw lot, waarmee u kans maakt op één van de bijzondere creaties uit de demonstratie. Ook bloemstukken gemaakt door mensen van de Bloemschikcommissie en cursisten worden verloot.

Donderdag 25 november 2021, aanvang 19:30 uur (zaal open 19:00 uur). HCR Prinsen, Eibergseweg 13 te Haarlo Leden € 7,50 (op vertoon G&B-pas!), niet-leden € 9,-. Toegang uitsluitend op vertoon van coronabewijs én ID (dit wordt gecontroleerd aan de zaal). Houd op de website (www.berkelland.groei.nl) de actuele ontwikkelingen in de gaten! Contact: Ada Willemsteijn (Bloemschikcommissie) – 06 39046088.