12:00 Haaksbergen - aangepast om 13:44

Sporten bij Healthcenter-Haaksbergen Het mag weer!

Healthcenter-Haaksbergen is een kleinschalig sportcentrum. Het is er persoonlijk en het voelt er vertrouwd. Je wordt hier uitgedaagd en gemotiveerd door mij, Jacqueline Bouma. Je kunt bij mij sporten in groepsverband maar ook geef ik privéles oftewel personal training. Het sporten kan bij mij ook in combinatie met een voedingsprogramma of individuele coaching om af te vallen of in de vorm van personal training. Door middel van een compleet voedings- en bewegingsprogramma help ik mensen naar een gezond nieuw leefpatroon. Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat jij je weer goed gaat voelen. Zodat je met plezier blijft bewegen. De groepslessen zijn alleen voor vrouwen. Personal training en advies over voeding en een gezonde levensstijl is zowel voor vrouwen als voor mannen. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer binnenlopen. Voel je welkom, de koffie&thee staat klaar!