12:00 Haaksbergen - aangepast om 14:10

Sporten en afslanken helpt je weerstand te verhogen

HAAKSBERGEN – Lang voor Corona was er al een pandemie, die van de ‘lichamelijke inactiviteit’. Die kost jaarlijks aan 5,3 miljoen mensen wereldwijd het leven. “Daarom zijn we blij dat we weer open mogen” aldus Danielle van Urk, algemeen manager van Corpus Milon Clubs met 8 bewegingsclubs in Twente.

Eigenlijk was het de omgekeerde wereld. Mensen met overgewicht vallen in de risicogroep voor het Corona virus. En wij zijn met onze sport- en fitnessclubs maanden gesloten geweest, waardoor veel mensen juist zwaarder werden. We konden mensen niet helpen met hun overgewicht. Gemiddeld is men in Nederland 5,6 kilo aangekomen. Daarom zijn wij blij weer open te zijn zodat we iedereen weer kunnen helpen af te vallen.

Afvallen bij Corpus Milon Clubs

De stap naar de sportschool voor velen van ons best moeilijk. Daarom is ons concept ook zo interessant, aldus Danielle van Urk. Mensen hebben geen zin en tijd om uren in de sportschool te vertoeven. En vaak is de begeleiding in de reguliere sportschool matig tot slecht.

Bij Corpus Milon Clubs werkt het totaal anders. Een vriendelijke coach brengt je fitheidsniveau in kaart middels een vragenlijst.

Vervolgens worden 6 spierversterkende oefeningen en 2 cardiotoestellen uitgelegd en volledig op jouw situatie ingesteld. Juiste zithouding, juiste beweging, juiste weerstand. Deze instellingen staan opgeslagen op je polsband of chipkaart. Dus na die instelronde kan je direct aan de slag en worden alle toestellen, nadat je hebt aangemeld in een fractie van een seconde op jouw situatie ingesteld. Na een pittige maar veilige minuut trainen waarin de modernste technieken zorgen voor de optimale spiertraining, wissel je naar het volgende toestel.

Zo doorloop je de Milon Cirkel en train je je hele lichaam slank en fit in slechts 35 minuten. Afwisselend, veilig, snel en effectief. De combinatie met de GRATIS “Afslankchallenge”, de voedingscoaching zorgt voor het afslankresultaat.

Kijk voor meer info en het tel. nummer van een club bij je in de woonplaats op www.corpusmilonclubs.