09:00 Haaksbergen - aangepast om 14:41

Stel nu de leukste kerstpakketten samen

10HAAKSBERGEN – De zomer loopt op zijn einde en ondertussen worden de eerste voorbereidingen voor de aankomende kerstperiode en daarbij behorende relatiegeschenken alweer getroffen.

Om klanten ook dit jaar weer van unieke kerst- en eindejaarsgeschenken te voorzien organiseren Lisette Wildenborg (Lisette Fournituren) en Anne Weernink (Twents Genot Wijnen & Dranken) op maandag 21 september een kerstpakketten avond voor bedrijven, scholen, verenigingen etc. Onder het genot van een hapje en drankje kan alvast inspiratie worden opgedaan of een bestelling worden geplaatst. Het is mogelijk om een geschenk samen te stellen met mooie artikelen van Lisette Fournituren en Twents Genot Wijnen & Dranken. Uiteraard wordt alles feestelijk verpakt.

Lisette verkoopt allerlei merken zoals Blond-Amsterdam, ZUSSS en 100% leuk. Maar ook voor mooie sjaals & tassen zijn klanten bij haar aan het juiste adres.“We horen van veel klanten dat ze juist in deze tijd op zoek zijn naar een speciaal geschenk voor medewerkers of relaties. Hoe leuk is het dan om dit in een gezellige sfeer te kunnen uitzoeken” aldus Lisette. Twents Genot Wijnen & Dranken verzorgt al jaren voor menig bedrijf de relatiegeschenken tijdens de kerstperiode. “Met mooie wijnen, stevige whisky’s, een ruim bierassortiment en bijzonder glaswerk kunnen wij een origineel en uniek pakket samenstellen.” aldus Anne Weernink.

Deze avond vindt plaats op maandag 21 september bij Twents Genot Wijnen & Dranken aan de Spoorstraat 14 in Haaksbergen, vanaf 19.00 uur. Aanmelden voor deze avond kan via info@twentsgenot.nl.