10:56 Haaksbergen - aangepast om 10:57

Succesvolle vrijdagavond Oktoberfestival krijgt vervolg

HAAKSBERGEN – Wie het Oktoberfestival in Haaksbergen nog niet kent, mag zich achter de oren krabben, want de organisatie maakt zich op voor de 11e editie, vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober op het Park Scholtenhagen. Na het succes van vorig jaar, de bedrijvenborrel op vrijdagavond, is het traditionele all-in Oktoberfest dit jaar voor iedereen; “vooral voor vriendengroepen of sportteams zeer geschikt”. Onbeperkt bier, wijn, fris, een heerlijk buffet van Schlagerei Broekhuis, traditionele biertafels en Duitse live muziek blijkt een goede formule.

Het ‘Oktoberfest’, zoals het dit jaar is genoemd, werd vorig jaar goed ontvangen in een uitverkochte tent. Voor de organisatie reden genoeg om te gaan uitbreiden. “We hopen hier een jaarlijkse traditie van te maken in Haaksbergen”.

De zaterdagavond heeft dit jaar weer 3 stages en 3 stijlen. De mainstage wordt beklommen door de Bende van Ellende, mix-koning Chris Deluxe en superstar The Boy Next Door. In de skihut veroorzaakt Feest DJ Ivar muzikaal lawinegevaar en in De 3e Helft zorgt Feest DJ Yobo voor beweging op de dansvloer.

Tickets en tafels zijn verkrijgbaar op www.oktober-festival.nl.