16 mei - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:28

Swinging Sixties dansavond met Beatline

De sixtiesband Beatline speelt op zaterdag 25 mei in zalencentrum De Olde Mölle te Neede een programma met veel herkenbare tophits uit de 60-er en begin 70-er jaren. De onvervalste Rock- en Beatnummers zetten de zaal dan ook vaak op z’n kop. Vele bezoekers hebben reeds bij vorige optredens genoten, gedanst en zich weer jong gevoeld op muziek uit vervlogen tijden. 

Beatline brengt u tijdens een paar uur ‘Swinging Sixties’ terug naar uw jeugdjaren. Vanaf de eerste klanken is de dansvloer vaak al bezet met dansers. Maar ook kunt u gezellig een biertje, frisdrankje of een glas wijn drinken en met elkaar praten over die tijd en wat men daar zelf allemaal heeft beleefd. 

Vergeet even het heden en kom een avond genieten van de tijdloze monumentale hits die rond de jaren zestig en begin-zeventig zijn geschreven. Hits van o.a. Cliff Richard, Roy Orbison, Elvis, CCR, Status Quo, Sam The Sham, Kinks, Them, Rolling Stones, Beatles, e.v.a. worden ten gehore gebracht. Vanaf 18.00 uur is het mogelijk dat u deelneemt aan een warm/koud luxe hapjesbuffet. Opgave hiervoor via tel: 0545 294540 (kosten € 25,- incl. toegang dansavond).

Zalencentrum De Olde Mölle   Diepenheimseweg 21  Neede
Zaal open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur

Entreeprijs voorverkoop € 8,50. (avondkassa € 10,-)  Info op: www.beatline.nl