18:49 Haaksbergen - aangepast om 14:02

Tekenen en schilderen met creatieve coach Marloes Welberg

HAAKSBERGEN – Ik ben Marloes Welberg en in december ben ik begonnen als creatieve coach op een geweldige locatie in Haaksbergen: bij de Dievelaarsschuur aan het Dievelaarslaantje. Deze ruimte biedt een ultieme mogelijkheid dichtbij de natuur te staan en je innerlijke zelf te ontmoeten met behulp van kleur, tekenen en schilderen. 

Mensen die hier zijn geweest zeggen dat het nieuwe ervaring is door het creatieve proces om uit de comfortzone te stappen. Ik hoor vaak mensen zeggen: “Ik ben helemaal niet creatief.” Dan antwoord ik: “Iedereen is creatief, maar er wordt vaak een waardeoordeel aan gekoppeld en dat is niet nodig.” Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Daarbij gebruik ik ook de kracht van kleur. Een methode die in beeld brengt welke kleur jouw in je kracht zet. Zweverig? Nee hoor. Wetenschappelijk bewezen dat kleur veel bijdraagt aan jouw energie. Voor wie? Voor vrouwen die nog meer betekenis aan hun leven willen geven, te kijken naar hun verlangen, stip op de horizon en te werken aan de beste versie van zichzelf. Ook kan ik langskomen bij kleine bedrijven om samen creatief aan de slag te gaan. 

marsie-creatiefcoaching.nl, mail@marsie-creatiefcoaching.nl of bel 0637285925.