06 mei - 12:28 Haaksbergen - aangepast om 12:28

Teleurstellende uitslag voor v.v. Haaksbergen bij SVBV

HAAKSBERGEN – v.v. Haaksbergen heeft afgelopen zondag de uitwedstrijd in Barchum tegen SVBV met 0-3 verloren. Haaksbergen begon goed aan de wedstrijd met fraai en verzorgd spel. Het veld werd breed gehouden zodat er steeds gelegenheden ontstonden op beide flanken. De eerste mogelijkheden waren ook voor de groenwitters. Na ongeveer een half uur de grootste voor Wouter Brummelhuis. De middenvelder kreeg de bal in het strafschopgebied, maar kon zijn voet er niet voldoende tegenaan zetten. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg SVBV meer grip op de wedstrijd en ook de eerste mogelijkheden. Een droog maar mooi schot zorgde voor de 1-0 voor de thuisploeg. Goalie Tim Kamphuis was kansloos.

In de 2e helft hetzelfde beeld waarbij het aantal overtredingen toenam. De scheidsrechter, die vanaf het begin veel toeliet, was niet consequent. Harde overtredingen werden weggewoven, terwijl een speler die in zijn emotie net iets te veel zei, op de bon werd geslingerd.
Beide teams hielden elkaar in evenwicht. Ongelukkig verdedigen in de verdediging van v.v. Haaksbergen leidde tot de 2-0. Direct daarna kreeg middenvelder Jasper Gevelaar zijn 2
e gele kaart wegens commentaar op de leiding. v.v. Haaksbergen, met Roy Immeker inmiddels in de spits, nam nog wel het initiatief en er kwamen ook mogelijkheden maar achterin moest de ploeg van trainer Golbach risico’s nemen. De 3-0 voor SVBV viel uit een counter.

Al met al een matig duel van beide kanten met een teleurstellende uitslag voor v.v. Haaksbergen. Dat is jammer want de ploeg uit Haaksbergen was de afgelopen weken lekker bezig met goede resultaten.
Komende zondag op het eigen sportpark is de kans de nederlaag van afgelopen zondag weg te poetsen ten GSV’63. Het duel begint om 14.00 uur.