10:24 Haaksbergen - aangepast om 10:24

Topafsluiting jeugd HSC’21

HAAKSBERGEN – Op zondag 20 juni hield HSC’21 de jaarafsluiting voor de mini’s t/m de O13 jeugd.  De mini’s en de O8 kinderen werden gemixed voor hun eigen EK. De O9 en O10 kinderen werkten een spellencircuit af.

Er was een snelheidsmeter geplaatst, een mikspel, voetbaldarts en uiteraard ook penalty schieten op de JO19-1 keepers Lars en Bjorn. Na 3 kwartier was er een korte pauze en kregen de kinderen drinken en een EK-broodje beschikbaar gesteld door Café Winkelman uit Buurse. In deze pauze nam jeugdvoorzitter Daniël ook afscheid van 2 oudgedienden binnen de jeugdafdeling van HSC’21: Frans Bouwmeesters en André Busschers. Na vele jaren als jeugdtrainer stoppen ze met deze bezigheid. Na de pauze werden de groepen gewisseld en speelden de O9 en O10 het EK en de jonkies het spellencircuit. Tegen 11.30 uur was het eerst deel afgerond en konden de punten worden opgeteld. De kinds mochten nog even langs de ijsfiets van Paul Wilderink om een ijsje van Ellen in ontvangst te nemen en gingen vervolgens weer tevreden richting de ouders op de parkeerplaats.

Nadat ruim 60 kinderen van de eerste groep het veld hadden verlaten kwamen de volgende ruim 50 van de O11 / O12 / O13 voor een soortgelijk programma. De O11 en de O12 werden aan elkaar gekoppeld voor het EK en de O13 ging eerst het spellencircuit langs. De zon deed steeds beter haar best en de ranja pauze kwam dan ook als geroepen. Ook hier werd na een klein uur gewisseld en werd tot 13.30 fel doorgestreden om uiteindelijk het welverdiende ijsje in ontvangst te nemen. Uitslagen van de spellen en het EK staan op de website van HSC’21.