09:46 Haaksbergen - aangepast om 09:46

Trainingen jeugd bij HSC’21 voorzichtig weer van start

HAAKSBERGEN – Op woensdag 29 april om 17:00 uur start HSC’21 weer met de trainingen voor de jeugd. De jeugd- en accommodatiecommissies maken het mogelijk dat de kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding  kunnen sporten. De jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen ook sporten , maar dan met die restrictie dat ze 1,5 meter afstand van elkaar houden.

De veiligheidsregio Twente bepaalt op 28 april de precieze regels waaronder gesport mag gaan worden. Onder toeziend oog van de (corona) coördinator Marco ten Voorde mag de jeugd van HSC’21 weer het veld op. De laatste dagen kreeg de jeugdcommissie al vele verwachtingsvolle vragen: “mogen wij weer”?. Dit toch wel ‘bijzondere’ moment  voor vele spelertjes, die in deze moeilijke tijd nu een extra duwtje in de rug krijgen doordat de 1e selectiespelers ook hun hulp hebben aangeboden bij de begeleiding van de eerste jeugdtrainingen.

We starten in eerste instantie alleen met de jeugdleden van HSC’21. Maar de jeugdcommissie van HSC’21 is hard aan het werk om het mogelijk te maken dat ook de niet-jeugdleden weer zo spoedig mogelijk van harte welkom zijn op ons voetbalveld.

Blijf de website van HSC’21 volgen voor de laatste informatie: https://www.hsc21.nl/.