13:00 Haaksbergen - aangepast om 10:07

Trots op de mooie sportvoorzieningen

HAAKSBERGEN – In Haaksbergen hebben we prachtige sportvoorzieningen. Het CDA Haaksbergen is trots op de sportcomplexen die de afgelopen decennia zijn gerealiseerd en behouden.

Lijsttrekker Patrick ten Voorde van het CDA: “We hebben in Haaksbergen een breed aanbod van sport. Deze sportvoorzieningen worden onderhouden en gerealiseerd door enthousiaste vrijwilligers.”

De rol van de vrijwilligers hierbij is een punt waar het CDA veel aandacht voor heeft. “Kijk naar de gemeenschapshuizen in Sint Isidorushoeve en Buurse, het ontmoetingspark de Greune, het Scholtenhagen en de sporthallen. Allemaal prachtige accommodaties waar de diverse verenigingen en vrijwilligers zich verantwoordelijk voor voelen”, vervolgt ten Voorde.

De komende jaren staan er nog een aantal ontwikkelingen op de rol in Haaksbergen. Ten Voorde: “Het CDA is een voorstander van een multifunctionele sportzaal bij de nieuw te bouwen basisschool. Samen met sportverenigingen kan deze binnensportaccommodatie ingezet worden voor diverse activiteiten.”

Ook over de Wilder heeft het CDA in Haaksbergen al suggesties richting het college van B&W gedaan. “Is het verstandig te investeren om het zwemparadijs weer van deze tijd te maken? Of kunnen we voor hetzelfde geld een multifunctioneel binnen- en buitenzwembad in Haaksbergen aanleggen?. Die discussie willen wij graag voeren”, zo besluit ten Voorde.