10:38 Haaksbergen - aangepast om 10:39

Trouwe leden bij vv Haaksbergen

HAAKSBERGEN – Voetbalvereniging Haaksbergen heeft pasgeleden jubilarissen gehuldigd. Dat gebeurde op de algemene ledenvergadering in het clubgebouw op het Scholtenhagen. Zoals bekend werd Martijn Wes gepresenteerd als nieuwe voorzitter.

Uit de verslaglegging door de ad interim voorzitter en penningmeester bleek dat de vereniging een goed jaar achter de rug heeft. De toekomst wordt dan ook met vertrouwen tegemoet gezien.

Daarnaast zijn er vacatures in het bestuur ingevuld: voorzitter Martijn Wes, secretaris Jurgen Hietbrink, penningmeester Theo Sprenkeler en algemeen bestuurslid Carola Bouwhuis. Zij was voorheen secretaris. Ook werden er  jubilarissen gehuldigd. De jubilarissen zijn: 25 jaar Rob Lamers en Herman Bijvank, 40 jaar Appie Wennink, Ronald Kattenbelt (afwezig) en Jan Golbach, 50 jaar Goos van der Klei, 60 jaar Jan Meinderink, Gerard Ligtenbarg, Jan Geerdink (afwezig) en Jan Dieperink (afwezig), 70 jaar Jan Lammers, 80 jaar Herman Dieperink (afwezig). Carola Bouwhuis is benoemd tot Lid van Verdienste voor haar jarenlange werkzaamheden als secretaris van de vereniging.

De nieuwe voorzitter Wes constateert dat vv Haaksbergen in de lift zit. Hij liet vorige week in deze krant al weten meer stappen vooruit te willen zetten. “We zagen de laatste jaren een groei van voetballende leden in de leeftijdscategorie zestien tot en met 21 jaar. Ze zoeken hier zowel prestatie als gezelligheid. In de categorie Onder 19 jaar (voormalige A-jeugd, red.) hebben we zelfs twee elftallen. Genoeg kader is er ook. Dat is allemaal positief. Maar er zijn ook verbeterpunten. We kunnen meer aan PR doen en we willen graag meer jeugd in de jonge leeftijdscategorie. Daar ligt een uitdaging”, aldus Wes. Het eerste elftal van vv Haaksbergen speelt in de vijfde klasse van het zondagvoetbal.