09:50 Haaksbergen - aangepast om 10:32

Uniek afslankprogramma bij USA

HAAKSBERGEN – Al meer dan negen weken zijn de sportscholen helaas al weer gesloten. Henk Uiterweerd, eigenaar van USA, heeft wederom niet stil gezeten tijdens de lockdown. “Zeker niet.  Weken lang hebben we met het personeel gewerkt om de zalen een opknapbeurt te geven. Muren, plafonds en vloeren zijn aangepakt voor een nieuwe look”, aldus Henk.

Hopelijk kunnen we 2 maart onze deuren weer openen. Hoe de invulling zal gaan is nog niet bekend, we wachten de maatregelen van de overheid af. We verheugen ons er in ieder geval op om iedereen weer te zien en om te kunnen sporten.

Voorlopig kunnen onze leden in beweging blijven met de lessen op YouTube en via de dienst van FitSnacks die wij hen aanbieden. Met deze service kunnen ze ieder moment van de dag bezig te zijn met sport en gezondheid.

Ben je geen lid en zou je nu willen afvallen en van de online lessen gebruik willen maken, meld je dan aan voor het BenFit afslankprogramma. Het BenFit programma bestaat uit een voedings- en trainingsschema. Geen moeilijke recepten of hongerlijden maar een gevarieerd en lekker menu dat je thuis makkelijk kunt maken en oefeningen die je kunt doen. Je hebt wekelijks contact met je coach, die met jou overlegt en bepaald wat voor jou het beste is, waardoor je gemotiveerd blijft. Meer informatie hierover staat ook op onze website: https://www.usasport-haaksbergen.nl/benfit. Wil je meedoen en/of informatie, aarzel niet en bel naar onze gespecialiseerde afslankcoach: 06-24 727 676.