12 mrt - 08:56 Haaksbergen - aangepast om 08:56

Verslag JVC Cuijk-HSC

Door Rene Waning.

Je kon je afvragen of er eigenlijk wel gevoetbald moest worden. De wind woei zo hard over het veld dat het spel dat werd gespeeld niet meer zo heel veel met voetbal te maken had. De wedstrijd tussen JVC Cuijk en HSC’21 leek dan ook lange tijd op een onvermijdelijke 0-0 aan te sturen.

Dat bij HSC’21 uiteindelijk niemand maalde om de onmogelijke omstandigheden kwam door het laatste kwartier. Daarin wist de ploeg toch twee keer te scoren en de punten zijn momenteel dusdanig heilig, dat de manier waarop de zege tot stand kwam van minder belang is.

Daarbij komt dat de 0-1 van Wessel Witbreuk een kwartier voor tijd van een – zeker voor deze wedstrijd – grote schoonheid was. Een prachtige voorzet op maar van Stef Ottink werd door Witbreuk al even fraai koppend afgerond. In het restant van de wedstrijd hield HSC’21 stand tegen de concurrent en in de slotfase maakte Bas Postma een einde aan de spanning door de 0-2 binnen te tikken.

Een zeer welkome overwinning voor HSC’21 in een reeks wedstrijden tegen clubs die in hetzelfde schuitje zitten. Volgende week wacht HBS en krijgt HSC’21 de kans de weg omhoog verder in de slaan. Tot dusverre lukte het de ploeg echter nog niet een mooi resultaat ook een passend vervolg te geven. Dat is de uitdaging voor komende zondag.

Opstelling: Brammer, Veensma, Grondman, Caglar Uguz, Engberink, Babuloglu, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Ottink, Postma, Witbreuk.