11 dec - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:40

Voor een mooie lijst ga je naar Dick Frame & Art

Komend weekend schilderijensale en Open Huis

HAAKSBERGEN – Een goede lijstenmaker vind je niet op elke hoek van de straat. In Haaksbergen hebben we er echter wel één. Dick Bekkers, vakman in hart en nieren met in zijn winkel een breed assortiment voor alles waar een lijst omheen past. Loop eens binnen bij Dick Frame & Art aan de Spoorstraat 55 (1e etage). 

Wat heeft Dick Bekkers voor op de doorsnee lijstenmaker? Dat hij een gepassioneerd kunstschilder is en zijn klanten daardoor als geen ander kan adviseren bij het zoeken naar een passende lijst om dat kleurrijke schilderij of die prachtig mooie foto, borduurwerk, etc. ,,Over smaak valt niet te twisten en mensen maken hun eigen keuze als ze hier een lijst komen uitzoeken.  Maar je merkt wel dat men het prettig vindt als je meedenkt. En dat doen we dan ook graag. Het geeft altijd weer een goed gevoel wanneer een klant tevreden de winkel verlaat. Zo moet het ook, want een schilderij of foto ingelijst in een mooi kader, hangt doorgaans voor langere tijd aan de muur.”

De passie voor kunst tref je aan in zijn winkel /atelier aan de Spoorstraat. Daar loop je vrijblijvend naar binnen om eens een kijkje te nemen. Hij is voortdurend bezig zijn collectie te actualiseren en naast de vele modellen houten lijsten met onder meer een exclusieve Italiaanse lijn, maken  ook de meer eenvoudige lijsten deel uit van zijn assortiment. Verder bestaat de collectie diverse baklijsten,  foto- en wissellijsten in aluminium en hout. ,,De alu-lijsten zijn bovendien in een grote kleurschakering te verkrijgen in standaardmaten of op  maat gemaakt, geheel naar de wens van de klant”, laat de vakman weten. ,,Het inlijstwerk kan worden voorzien van diverse soorten passe-partouts in vele verschillende tinten. In combinatie met bijvoorbeeld museum-artglas komt een  kunstwerk of foto zo nog beter tot zijn recht.”

Sale van schilderijen tijdens Winter Wonder Event

Nu de winter weer in het land is en weldra de feestdagen weer in beeld komen, is Dick Art & Frame  beslist een tip voor een mooi cadeau voor de feestdagen in december. Hiervoor moet u de “sale” bezoeken, welke hij dit weekend houdt. Eigenlijk heeft Dick Bekkers voor ieder wat wils wel iets moois in huis. Hij heet u van harte welkom in zijn wondere wereld waar uw eventuele aankoop kan worden voorzien van een welverdiende omlijsting.

Open huis schilderatelier

Dick geeft ook al jaren schildercursussen in acryl en aquarel als ook workshops in zijn atelier. Dit tot volle tevredenheid van zijn cursisten, die niet alleen uit Haaksbergen komen, maar ook uit omliggende plaatsen.  De lessen zijn doorgaans van september t/m mei, maar tussentijds instromen is ook mogelijk.

Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden uw eigen artistieke kunnen te verbreden en u zult verbaasd staan over wat óók voor u zoal mogelijk is!! Daarvoor is eveneens dit weekend de gelegenheid, want Dick Bekkers Schilderatelier houdt nl. Open Huis.

Tijdens het Winter Wonder Event op zataterdag 14 en zondag 15 december a.s. organiseert schilderatelier Dick Bekkers wederom een “open huis. Enkele dames en heren, die bij hem schilderlessen volgen demonsteren daar dan hun kunnen. Ook is Dick zelf er aan het werk. Hém en de cursisten kunt u dan vragen stellen en zij leggen u graag e.e.a. uit.

Laat u eens vrijblijvend informeren.

Winkel en atelier zijn beide dagen geopend van 11.00 tot 16.00 uur Info: tel.06-53753872 / www.dickbekkers.nl