02 jun - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 14:06

Voor een mooie lijst moet je bij Dick Frame & Art zijn

HAAKSBERGEN – Voor de mooiste lijsten in alle denkbare genres, maten en prijsklassen moet je bij ‘Dick Frame & Art’ in Haaksbergen zijn. De winkel annex atelier van Dick Bekkers is gevestigd aan de Spoorstraat 55 .

Dick Bekkers actualiseert zijn collectie lijsten continu. Naast de vele modellen houten lijsten, waaronder een exclusieve Italiaanse lijn, heeft hij ook de meer eenvoudige lijsten aan zijn assortiment toegevoegd. Verder bestaat de collectie uit alle maten foto- en wissellijsten. De collectie omvat eveneens een grote serie wissellijsten in zowel  hout als aluminium. ,,De alu-lijsten zijn bovendien in een grote kleurschakering te verkrijgen.  Alle lijsten zijn te leveren in elke gewenste maat, geheel naar de wens van de klant”, laat de vakman weten. ,,De reeds genoemde Italiaanse lijsten zijn allemaal  van een uitzonderlijk design en de collectie is zodanig samengesteld dat er voor elke beurs een ruime keuze is.”

Als vakman en kunstenaar adviseert hij graag bij de keuze van een lijst. ,,Maar het is natuurlijk aan de klant wat die mooi vindt. Over smaak valt niet te twisten, maar we kunnen altijd helpen adviseren om een juiste keuze te maken.”

Het inlijstwerk kan worden voorzien van diverse soorten passepartouts die in vele tinten te verkrijgen zijn en in combinatie met bv. museum-artglas komt uw kunstwerk of foto zo nog beter tot zijn recht.

Dick Bekkers is overigens ook kunstschilder en exposeert  zijn eigen werk  permanent in zijn eigen galerie. In deze galerie, hoewel bescheiden van opzet, komen de geëxposeerde kunstwerken schitterend tot hun recht. Naast de winkel en de lijstenmakerij verzorgt Bekkers ook schildercursussen in acryl en aquarel op deze locatie. Bent u binnenkort in Haaksbergen, loop dan een keer bij hem binnen.