06 feb - 11:20 Haaksbergen - aangepast om 11:20

Voorbeschouwing HSC-TEC Tiel

Na twee wedstrijden zonder punten krijgt HSC’21 zondag de virtuele koploper, TEC uit Tiel, op bezoek. Dat is niet de meest prettige tegenstander op zo’n moment, maar de keerzijde is dat een goed resultaat zondag ook meteen extra lekker zou zijn.

Vervelende extra bijkomstigheid is dat TEC iets goed te maken heeft. Zondag liep de degradant uit de Tweede Divisie averij op tegen OFC, waardoor de beloften van Volendam de koppositie weer over namen. Dus zullen de mannen van Frits van den Berk en Gery Vink extra gebrand zijn op de zege in Haaksbergen.

TEC laat geen twijfel bestaan over de ambities die het heeft en dat is zo gauw mogelijk terugkeren in de Tweede Divisie. De toch al sterke selectie werd daarom in de winterstop nog verder uitgebreid met Jan Schimmel en Nick Hak van FC Lienden. In de uitwedstrijd leek HSC’21 even op weg naar een verrassing door een late gelijkmaker, maar uiteindelijk ging HSC’21 toch puntloos naar huis.

HSC’21 kan de punten dus heel hard gebruiken, de te vermijden streep komt weer dichterbij, maar tegen de sterke titelkandidaat uit Tiel wordt dat wel een hels karwei.

Bron: HSC