24 apr - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:26

Vriendinnen starten nieuw avontuur in eigen dorp

Opening nieuwe haarsalon Make it Hairfasion

HAAKSBERGEN – Op 28 april openen Maren Lankheet (27) en Leonie Bevers (28) hun droomsalon aan de Sterrebosstraat in Haaksbergen. Met Make it Hairfashion is het centrum een haarsalon rijker waarbij kwaliteit, aandacht en creativiteit centraal staan. Vanaf 15.00 tot 17.00 uur zijn vrienden, familie en belangstellenden van harte welkom om de salon te bekijken.

De vriendinnen werken al 10 jaar in het kappersvak en staan te popelen om samen de volgende stap te maken. Met het openen van het nieuwe pand neemt Maren afscheid van haar eerste eigen salon aan de Metaalstraat. “Deze locatie voldeed na 1,5 jaar niet meer: het werd te klein en ik kon de aanvraag niet meer alleen aan”, vertelt Maren. De samenwerking met haar vriendin Leonie was de ultieme oplossing.

Persoonlijk contact met focus op kwaliteit vinden de dames belangrijk. “Door het creëren van een thuisgevoel en het werken met goede én betaalbare vegan producten maken we het verschil”, ligt Leonie toe. Zij mocht sinds kort ook het officiële Jean Paul Myne certificaat ontvangen. “Het is een prachtig product dat het haar en de hoofdhuid niet beschadigd bij bijvoorbeeld kleuringen. Mensen die snel last hebben van allergieën en huiduitslag kunnen daarom ook bij ons terecht”.