28 sep - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 10:13

Wandelen met gids op landgoed “Het Lankheet”

HAAKSBERGEN – Zaterdag 1 oktober a.s.  krijgt u de kans om kennis te maken met al het moois dat Het Lankheet u in de herfst te bieden heeft. Onder leiding van een gids komt u op plekjes die u waarschijnlijk nog nooit gezien hebt.

Als u zaterdag a.s. om 10.00 u. bij het veldwerkcentrum aan  de Lankheterweg 6 aanwezig bent kunt u meelopen voor een wandeling van ongeveer 5 kilometer , waar we ongeveer 2 ½ uur voor uittrekken. Het weer zaterdag a.s. zal waarschijnlijk goed zijn voor het wandelen in de vrije natuur. Onder het genot van een kop koffie of thee neemt de gids u mee in zijn inleiding door de geschiedenis van dit unieke landschap met zijn vele bijzonderheden, waarna we beginnen aan onze tocht langs rietvelden, bossen, vloeiweiden, beekjes, boerderijen en genieten van de komende herfst.

We laten u onder anderen de nieuwe Assinkbrug over de Buurserbeek zien van waar u een goed uitzicht hebt op de weer kronkelende beek door het bos, waar ook de ijsvogel en de oeverzwaluw weer plekjes hebben gevonden in de steile oevers om te broeden.

We kunnen u dit bieden voor de prijs van € 6,– per persoon inclusief een kop koffie of thee , graag contant  te voldoen bij de gids die u gaat begeleiden. Mocht u graag met uw familie  (familiefeest) personeelsuitje of  bij een andere gelegenheid ook zo’n wandeling willen maken, neem dan contact op met Wim Oltwater, de coördinator van deze wandelingen, via de mail w.oltwater@kpnmail.nl of via de telefoon 0622422377. Ook dan zijn de kosten € 6,– pp. met een minimum van € 60,–.

Graag begroeten wij u zaterdag a.s. om 10.00 u. bij het VWC aan de Lankheterweg 6.