09:00 Haaksbergen - aangepast om 14:17

We laten er geen gras over groeien

BENTELO – Kortier Tuin en Park biedt u een ruim assortiment  waarmee u ongeacht het gekozen product uw gazon efficiënt kunt maaien en gezond en weelderig kunt houden. Voor elke tuin en voor elke levensstijl zijn er producten beschikbaar. 

Dankzij Makita, het moederbedrijf van Dolmar, kunnen wij u de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en tuingereedschap bieden. Makita en Dolmar lopen al jaren voorop als het gaat over milieubewuste, innovatieve producten voor het onderhoud van uw tuin. Het Makita accu-assortiment blijft groeien. De slimme LXT 18 V accu past op maar liefst 150 verschillende machines, ook in tuin en park. Dit assortiment wordt ook steeds groter, met als laatste toevoegingen de professionele kettingzaag DUC353, de tophandle kettingzaag DUC254, de grasmaaier met een maaibreedte van 46 cm en de nieuwe lijn heggenscharen met vernieuwde mes-techniek. Ze zijn de moeite van het ontdekken waard.

Ontvang nu, van 1 april tot eind juni 2019, een gratis accu bij aankoop van 18 V en 2×18 V Makita machine bij Kortier Tuin en Parkmachines. Wanneer u een tuin- en parkmachine aanschaft in de actieperiode en deze registreert voor verlengde garantie, dan wordt de gratis 5,0 Ah accu van Makita gratis thuis gestuurd.

Ook bieden wij met STIGA een ruim assortiment aan producten. De welbekende Frontmaaiers Villa en Park van STIGA zijn wendbare, veelzijdige machines die uitstekend zijn in mulching (gras wordt niet opgevangen maar versnippert en zorgt tevens voor de bemesting van uw gazon) en u het hele jaar door helpen bij het beheer van grote tuinen op meerdere vlakken. Het maaidek vooraan zorgt voor controle en zichtbaarheid, zodat u in elke hoek van de tuin gemakkelijk kunt maaien. De STIGA Park is nu ook leverbaar als elektrische zitmaaier met een lithuim-ion accu aangedreven elektromotor met traploze transmissie.

STIGA Autoclip robotmaaiers zorgen voor uw gazon, zodat u dat zelf niet hoeft te doen. Door de combinatie van intelligentie en kracht garanderen ze een perfect en gezond gazon waar u heerlijk van kunt genieten. Bespaar tijd en geniet zorgeloos van uw tuin: Uw Autoclip doet het werk perfect.

Naast deze producten biedt Kortier Tuin en Park nog veel meer. We streven ernaar om het beste gereedschap te adviseren om u gewoon te laten leven in en genieten van uw tuin.