06 jun - 14:18 Haaksbergen - aangepast om 11:24

Wie fietst naar de sportschool maakt kans op mooie prijzen

USA Sport en Healthclub in Haaksbergen houdt een actie onder leden

HAAKSBERGEN – Fietsen is gezond en duurzaam, vindt USA Sport. Bovendien is het een mooie warming-up als je op de fiets naar de sportschool komt. Daarom stimuleert USA Sport haar leden tot eind juni om mee te doen aan een stempelkaartactie: telkens als je op de fiets komt, maak je kans op mooie prijzen. Denk hierbij aan een nieuwe fiets ter waarde van €800, 3 maanden gratis sporten, een USA Sporttas naar keuze, een handdoek en bidon of een zonnebankkaart ter waarde van €62! Zo hoopt USA Sport haar leden aan te moedigen om vaker op de fiets te komen.

Sportschooleigenaar Henk Uiterweerd is graag betrokken bij de gezondheid van de leden en vindt duurzaamheid een belangrijk maatschappelijk thema: “Daarnaast zijn de leden al lekker opgewarmd als ze bij de sportschool aankomen en is er minder kans op onveilige verkeerssituaties rondom de sportschool. Een win-win-win situatie toch?”.

Bij USA Sport is een bewaakte (24/7) fietsenstalling die ook nog voor een deel overdekt is. Voor de e-bikes staan er speciaal geplaatste trusts waar ze met een hangslot of ketting aan bevestigd kunnen worden. Het sport ontspannener als je weet dat je fiets vast staat en er goed op gelet wordt! 

Sandra vindt het een leuke actie: “Ik merk nu al dat ik vaker op de fiets naar de sportschool ga. Niet alleen omdat het duurzamer is, maar ook omdat ik eind juni die mooie nieuwe fiets hoop te winnen!”. Ook Frank geeft aan dat het goed bevalt: “Het voelt alsof ik mijn tijd optimaal benut nu ik de warming-up op de fiets doe!”

Wil je ook kans maken op één van deze leuke prijzen? Schrijf je in, kies voor een goud, zilver of brons jaarabonnement bij USA Sport en Healthclub en doe mee aan de actie!

Bel ons 053 57 242 68 of kijk op onze website www.usasport.nl. USA Sport en Healthclub organiseert de stempelkaartactie in samenwerking met voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal en Vereniging Exclusieve Sportcentra.