07 jul - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 11:07

Winnaars!!!

HAAKSBERGEN – Enige tijd geleden hadden we een prijsvraag uitgeschreven om te komen tot een nieuwe naam voor de fusieschool. Er waren toen 70 inzendingen. Uit deze inzendingen is een top5 samengesteld en daarna is er gestemd door team, MR en leerlingenraad met als uitkomst Het Palet.

Een naam die we vinden passen bij de school. Iedereen is welkom, een kleurrijk geheel en kansen voor de toekomst. Een Palet is pas compleet als alle kleuren een plaats hierin krijgen. Iedereen op school heeft zijn eigen talenten.

Juist samen vormen al die medewerkers, kinderen en ouders een mooi kleurenpalet. De nieuwe school komt medio 2023 midden in een wijk te staan waar alle straten naar bekende, beroemde en getalenteerde schilders vernoemd zijn. Het palet is een schildersgereedschap dat ‘meesters’ gebruiken voor het mengen van hun kleuren. Bij het oprichten van de nieuwe school worden 2 scholen en hun populatie met elkaar gemengd en ontstaat er een nieuw meesterstuk.

De kleurrijkste basisschool van Haaksbergen.

Vandaag zijn de prijswinnaars, te weten fam. Aalbers (Holthuizen) en Engberink (Ariëns) in het zonnetje gezet. Zij hebben geschiedenis geschreven en Fleur, Brent, Mels, Nika en Senne ontvingen als prijs een cadeaubon voor een fijn dagje uit.