09:53 Haaksbergen - aangepast om 09:54

Zomer in Haaksbergen

Vakantieactiviteiten voor volwassenen en ouderen

Het is zomer! Voor veel mensen betekent dit erop uit, binnen Nederland of verder weg. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Ook vanwege corona zullen veel mensen niet op vakantie gaan. Daarom organiseren de ouderenwerkers én buurtsportcoaches dit jaar ‘Zomer in Haaksbergen’. Vanaf maandag 26 juli tot en met vrijdag 20 augustus zijn er verschillende vakantieactiviteiten voor Haaksbergse volwassenen en ouderen.

De komende weken kunnen volwassenen en ouderen elkaar ontmoeten bij de verschillende activiteiten die in Haaksbergen worden georganiseerd. Ze kunnen het bijvoorbeeld tegen elkaar opnemen met jeu de boules, samen én onder begeleiding fietsen rond Haaksbergen of bewegen op muziek. Voor ieder wat wils! Het programma voor de komende twee weken ziet er als volgt uit:

•De eerste activiteit Thai Chi is op maandag 26 juli van 14.30 tot 15.30 uur bij De Kappen.

•Vanaf woensdag 28 juli is er elke woensdag van 14.30 tot 15.30 uur jeu de boules bij Het Saalmerink.

•Op donderdag 29 juli en 5 augustus kan iedereen die dat wil meedoen aan stoelyoga. De activiteit is van 14.00 tot 15.00 uur bij De Kappen.

•Op vrijdag 30 juli en 6 augustus van 14.00 tot 15.00 uur staat bewegen op muziek op het programma. Ook deze activiteit is bij De Kappen.

•Samen een uur fietsen op donderdag 5 augustus. Verzamelen om 9.45 uur op de parkeerplaats van het Wiedenhof aan de Geukerdijk.

Meer informatie en een overzicht van alle activiteiten (tot en met vrijdag 20 augustus) staat op
www.noaberpoort.nl/zomerinhaaksbergen.

Aanmelden

Haaksbergse volwassenen en ouderen kunnen vrijblijvend meedoen aan de verschillende vakantieactiviteiten. Vanwege de coronamaatregelen is het fijn om te weten wie er allemaal komt en daarom is aanmelden verplicht. Aanmelden kan bij Ton Harmsen, via telefoonnummer 06 – 8354 6186 of per mail via t.harmsen@noaberpoort.nl. De activiteiten zijn gratis. Kosten voor koffie en thee zijn eventueel voor eigen rekening.

Zomer in Haaksbergen is een initiatief van het Ouderenwerk van de Noaberpoort en Buurtsportcoach Haaksbergen (allebei onderdeel van Wijkracht) in samenwerking met De Kappen.