14:00 Haaksbergen - aangepast om 09:36

Zomer Spektakel Weken bij Twents Genot

HAAKSBERGEN – Tijdens de zomer genieten we weer volop van heerlijke gerechten, mooie wijnen en lekkere zomerdrankjes. Het team van Twents Genot Wijnen & Dranken staat net als voorgaande jaren weer klaar om klanten te voorzien van goed advies. Of het nu een passende wijn voor bij de BBQ of een lekkere borrel op het terras is; De wijn- en drankenspeciaalzaak heeft alles in huis voor een onvergetelijke zomer.

Zomer Spektakelweken met veel korting

Tijdens de Zomer Spektakelweken kunnen klanten profiteren van veel korting bij Twents Genot Wijnen & Dranken. Klanten ontvangen bij inlevering van de kortingsbon in de Zomer Rond Haaksbergen krant 5 euro korting bij besteding van 25 euro en maar liefst 10 euro korting bij besteding van 50 euro. De actie loopt tot 31 augustus 2021.

Wijnen en Dranken

Van oudsher staat Twents Genot bekend als dé wijnwinkel van Haaksbergen en omstreken. Naast een breed wijnassortiment kan men er terecht voor allerlei gedistilleerde dranken.

Speciaalbieren zijn hot

Speciaalbier is hot and happening momenteel. De diversiteit van het bierlandschap is ontzettend groot. Ook een speciaalbiertje kan deze zomer uitstekend in combinatie met heerlijke BBQ gerechten.

Nieuw feestconcept: ALL-IN Drankpakketten

Feestje? En geen zin en tijd om alle benodigdheden in huis te halen? Twents Genot Wijnen & Dranken heeft deze zomer dé oplossing: ALL-IN Drankpakketten. Eenvoudig, snel en voordelig de lekkerste dranken voor uw feest of partij. De klant betaalt een vast bedrag per persoon en krijgt hiervoor een koelwagen gevuld met wijnen, bieren en diverse frisdranken. Dit kan eventueel aangevuld worden met andere gewenste dranken naar keuze. Meer informatie over dit concept en de verschillende pakketten kunt u vinden op www.twentsgenot.nl/all-in-drankpakketten. Voor vragen kunnen klanten bellen of een bezoek brengen aan de winkel van Twents Genot aan de Spoorstraat 14 in Haaksbergen.