10:21 Haaksbergen - aangepast om 10:22

Zomerconcert aan de vijver

BOEKELO – Op zondag 12 september van 15.00 tot ca. 17.00 uur wordt in Boekelo aan het fietspad (Teesinkweg) tussen de Teesinklandenweg en de Badweg weer een zomerconcert gehouden.

Hoewel er in deze tijden van corona weinig zekerheden zijn, ziet het er naar uit dat we dit jaar weer een Vijverconcert kunnen organiseren. In elk geval treffen we daar alle voorbereidingen voor. Het concert vindt zoals altijd plaats bij de vijver aan het fietspad tussen de Teesinklandenweg en de Badweg.

Corine & Friends

Het concert wordt verzorgd door het zo langzaamaan bekende combo Corine & Friends. De repetities zijn in volle gang. Dit combo bestaat uit musici uit Boekelo, Usselo en Haaksbergen. Het programma bestaat uit een mix van bekende en minder bekende nummers op het gebied van pop, jazz en latin. Wij hopen dat veel mensen de weg naar de vijver in Boekelo zullen vinden. Er is ruimte genoeg en 1½ meter afstand houden is geen enkel probleem! De toegang en het glaasje dat na afloop wordt geschonken zijn gratis. Een vrije gift wordt gewaardeerd. Aanbevolen wordt om een kussen of stoeltje mee te nemen. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan maken we graag gebruik van het aanbod van bouwbedrijf Stokkers en wordt hun werkplaats aan de Kwinkelerweg 223 omgebouwd tot een echte concertzaal. Dit wordt bekend gemaakt via sociale media en de banners in het dorp.

Fleur ter Kuile, Hajé en Pauline Nordbeck.