18:34 Haaksbergen - aangepast om 10:39

Zomerconcours Isidorusruiters

HAAKSBERGEN – Van 6 t/m 15 augustus vindt het jaarlijkse zomerconcours van de LR&PC Isidorusruiters plaats. Vorig jaar kon het concours vanwege corona helaas geen doorgang vinden, maar met de nu geldende maatregelen is het weer mogelijk, al zijn er wel een aantal regels waaraan men zich dient te houden. Voor publiek geldt dat ze alleen zittend, op een vaste plek, het concours mogen bekijken. Ook blijft de anderhalve meter maatregel van kracht.

Het concours start op vrijdag 6 augustus met de gelegenheid tot oefenspringen; op de ochtend voor paarden en op de middag voor pony’s. Aansluitend volgen er het hele weekend springrubrieken voor de paarden. Op zondag zullen er tevens ponyruiters van start gaan tijdens dressuur en springen. Op de avonden wordt er, net als eerdere jaren, dressuur gereden door de combinaties bij de paardenrubrieken.
Het concours wordt op zondag 15 augustus afgesloten met dressuurrubrieken voor de pony’s en een bixiewedstrijd voor jongste ruiters. Voor het exacte programma kunt u de website van de Isidorusruiters bezoeken.

Het concours wordt verreden op het terrein van sportpark ’t Meuken aan de Beckummerweg in St.Isidorushoeve, de thuisbasis van LR&PC Isidorusruiters.

Wij wensen alle deelnemers veel succes en een sportieve week toe!

Stockfoto: PxHere.com