20 jan - 10:23 Haaksbergen - aangepast om 10:27

Zondag 28 januari MTB Twickel Toer

De Deldense fietsclub Twickel Trappers organiseert dit jaar weer sinds lange tijd de ‘Twickel Toer’ MTB tocht. Dit jaar is een speciaal jaar de club bestaat namelijk 25 jaar.

 De club zal er alles aan doen om er weer een mooie, uitdagende toer van te maken. De tocht is geschikt voor MTB als ook Gravel bikers. Met voor de échte bikkels een afstand van een dikke 100 km. Er 4 afstanden 35, 50, 70 en 100 km.  Er wordt gereden in de omgeving van Twickel, Beckum, Azelo met stukken van de bestaande route maar ook vele tracks die alleen voor deze zondag toegankelijk zijn. Er is dus voor iedere fietser, een prettige of uitdagende afstand te fietsen. Alle afstanden kennen een pauze met wat lekkers van lokale ondernemers. Op het sportpark zijn er douche- en omkleedmogelijkheden en staat de Deldense brandweer klaar om je fiets (of jezelf) schoon te spuiten.

Na het fietsen kan er nog gezellig wat worden gedronken of gegeten in kantine De Finish van Sportpark de Mors. Inschrijven kan op de dag zelf,  (ook met scan en go) in de kantine van het sportcomplex. tussen 08.30 en 10.00 uur, kosten € 7,50 of € 6,50 voor NTFU leden.

Waar: Sportpark De Mors aan de Sportlaan in Delden. Volop gratis parkeergelegenheid. Info: www.fietssport.nl/toertochten/55169/mtb-twickeltoer-2024