27 dec - 15:07 Haaksbergen - aangepast om 15:54

Zorgverzekeraar inTwente goede zorg voor iedereen

December is dé maand waarin de zorgverzekering weer eens tegen het licht gehouden kan worden. Een uitgebreide klus waar waarschijnlijk een beetje tegenaan gehikt wordt. Zorgverzekeraar inTwente maakt het heel gemakkelijk: ze laten graag zien waarom inTwente Zorgverzekeraar een goede keuze is. 

TWENTE – In de speciale bijlage verderop in deze krant stelt inTwente zich uitgebreid voor. De zorgverzekeraar die het net even anders doet: inTwente. “Wij vinden solidariteit een vanzelfsprekendheid. Zonder solidariteit kan ons zorgstelsel niet bestaan. We delen de kosten samen, zo houden we de zorg beschikbaar en betaalbaar. Daarom heeft inTwente maar één polis en daar betaalt iedereen dezelfde premie voor”, aldus de zorgverzekeraar.

Iedereen goede zorg
Bij inTwente wordt het algemeen belang van de zorg boven het eigen belang gesteld. “Dat doen we voor iedereen. Want gelijke toegang tot goede zorg, vrije artsenkeuze en een eerlijke verdeling van zorgkosten gaat iedereen aan. Niet alleen onze eigen verzekerden.”

Zorg moet dichtbij huis
Bereikbaarheid is een onmisbaar onderdeel van de kwaliteit van de zorg. “Wij geloven daarom in het behoud van volwaardige regionale ziekenhuizen waar de menselijke maat nog telt”, zo laat inTwente weten. “Voor inTwente vormt de samenwerking tussen lokale partijen zoals huisartsen en ziekenhuizen de basis voor toegankelijke en beschikbare zorg. We moeten nooit vergeten dat zorg verzekeren om mensen draait.” 

Verzekerden tevreden
inTwente is onderdeel van DSW Zorgverzekeraar. “In verschillende onderzoeken komen we al jaren als beste uit de bus. Voor het achtste jaar op rij zijn we verkozen tot beste zorgverzekeraar van Nederland. Waarom? We zijn klein, zijn eerlijk en we zijn goed bereikbaar, zonder oneindige keuzemenu’s.”

Vergelijk inTwente dus gerust eens met de huidige zorgverzekeraar en kies vervolgens de beste.