15 jan - 12:00 Haaksbergen - aangepast om 09:44

ZV Scholtenhagen op zoek naar dames

HAAKSBERGEN – ‘Waterpolo? Wat is dat eigenlijk? Is dat geen gemene sport?’ Vaak horen wij als damesteam deze vragen als wij het hebben over onze hobby. Waterpolo is een teamsport waarbij uithoudingsvermogen, techniek, tactiek en bij ons gezelligheid voorop staan.

Voorgaande jaren was het damesteam van ZV Scholtenhagen een groeiend team in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. De laatste twee jaar is er door blessures en studenten de waterpolo op een lager pitje gekomen waardoor het damesteam van ZV Scholtenhagen geen competitie meer kon spelen. Door nieuwe teamgenoten te verwelkomen kan er weer een damesteam in worden geschreven in de competite. Het team is blij met elke dame die zin heeft om een bal te gooien, met of zonder ervaring. Natuurlijk is er voor de oudleden ook ruimte in het bad.

Graag nodigen wij jullie uit op vrijdagavond 7 februari om 21:15 uur bij zwembad de Wilder om een proeftraining mee te doen. Kan je deze avond niet? Dan hebben wij elke laatste vrijdag van de maand een open training waarbij je kan aansluiten. Graag toch op een andere avond? Dan ben je ook welkom op een dinsdagavond om 18:15 uur bij zwembad de Wilder.